12/4 Bli en kliMAThjälte och rädda maten, Göteborg
Anmäl dig här!Bli en kliMAThjälte och rädda maten – en inspirationsdag i att använda alla råvaror
Välkommen till en inspirationsdag med fokus på hela råvaran – för miljön, ekonomin och smakens skull! Dagen genomförs tillsammans med maträddarna Pernilla Dierks, Köksmästare Härlandatjärnskolan från Göteborg stad och Karl-Wilhelm Nilsson, Kock och kreativ ledare.
Hur förädlar vi råvaran på ett smakrikt och hållbart sätt? Vi kommer att göra alltifrån ”maträddarbröd” till svinnbra tillbehör. Dagen kommer också handla om hur vi räddar maten vi har över.
Datum: 12 april, kl. 8.30–15.00
Var: Härlandatjärnskolans HKK-sal, Smörslottsgatan 140, Göteborg
Målgrupp: Måltidspersonal (kockar och måltidsbiträden)
Sista anmälningsdag: 5 april
Max 22 personer.