Hoppa till innehåll
Om Skolmatsakademin
Verksamhetsledning
Styrgrupp
Aktiviteter
Medlemssidor
Skolmatsakademins nätverk
Vårt material
Skolmatsakademins recept
Bordsryttare
Menymallar
Andras material
Andras recept
Webbinarier
Konsumtionsmätning – Mer mat i magen
AI – hur implementerar vi tekniken?
Hur tar vi oss an den nya livsmedelsberedskapslagen – och när kommer den?
Skolmåltiden som ett redskap i behandlingen av diabetes och obesitas hos barn
Vad innebär AI för offentlig måltid?
Vad äter vi när budgeten inte räcker till?
Informationsmöte och senaste nytt om Valideringar
Starka team och det goda värdskapet
Beredskap för offentliga måltider
Dialogmöte kring de ökande livsmedelspriserna – Hur gör vi nu?
Matgäster med särskilda behov
Alla Webbinarier
Webbutbildningar
Barnkonventionen – från teori till praktik
Forskningsforum offentliga måltider
Klimatsmart mat på våra fat
Nationella rekommendationer för hantering av specialkost och anpassade måltider i förskola och skola
Specialkost: Baskunskap för offentlig måltidspersonal
Livsmedelshygien: Baskunskap för offentlig måltidspersonal
Utbildning i köksekonomi och hållbarhet för måltidspersonal
Webbutbildning Värdskap, kvalitet och bemötande i offentlig verksamhet
Projekt och samarbeten
Måltid Sverige
Innovativ kompetensförsörjning
Väl godkänt för skolmåltiden i grundskolan
LEARNFOOD
WWF
Future Kitchen
Validering Kock
Övriga projekt och samarbeten
Nyheter
Sök
Hem
»
Måltidsutvecklarnätverket
Det här inlägget är låst. Vänligen fyll i lösenordet för att se innehållet.
Lösenord