Hoppa till innehåll
Om Skolmatsakademin
Verksamhetsledning
Styrgrupp
Aktiviteter
Medlemssidor
Skolmatsakademins nätverk
Vårt material
Skolmatsakademins recept
Bordsryttare
Menymallar
Andras material
Andras recept
Webbinarier
Kompetensförsörjning, jobba innovativt – men hur gör man då?
Från klimatmål till klimataction
Webbinar Arbetsmiljö – Hållbar återhämtning i vardagen
Webbinar Ekonomi – Nyckeltal
Ätsvårigheter hos barn
Konsumtionsmätning – Mer mat i magen
Resiliens i krig och vardag
AI – hur implementerar vi tekniken?
Vad innebär AI för offentlig måltid?
Vad äter vi när budgeten inte räcker till?
Alla Webbinarier
Webbutbildningar
Barnkonventionen – från teori till praktik
Forskningsforum offentliga måltider
Klimatsmart mat på våra fat
Nationella rekommendationer för hantering av specialkost och anpassade måltider i förskola och skola
Specialkost: Baskunskap för offentlig måltidspersonal
Livsmedelshygien: Baskunskap för offentlig måltidspersonal
Utbildning i köksekonomi och hållbarhet för måltidspersonal
Webbutbildning Värdskap, kvalitet och bemötande i offentlig verksamhet
Projekt och samarbeten
Måltid Sverige
Innovativ kompetensförsörjning
Väl godkänt för skolmåltiden i grundskolan
LEARNFOOD
WWF
Future Kitchen
Validering Kock
Övriga projekt och samarbeten
Nyheter
Sök
Hem
»
Medlemssidor
»
Medlemsexklusiva webbinarier
»
Klimat2030: Tillsammans minskar vi matsvinnet i förskola, skola och äldreomsorg
Det här inlägget är låst. Vänligen fyll i lösenordet för att se innehållet.
Lösenord