Aktiviteter

Skolmatsakademin erbjuder varje termin ett smörgåsbord av olika kompetenshöjande och inspirerande aktiviteter för våra medlemmar. Aktiviteterna är kostnadsfria för dig som arbetar i en kommun, stadsdel eller utbildningsaktör som är medlem i nätverket.

Varje individuell deltagare anmäls med namn och kontaktuppgifter i det anmälningsformulär som anges vid varje aktivitet.

Här kan du ta del av ett preliminärt aktivitetsprogram för våren -24

Möt en forskare – samtalsserie i tre delar. Nu lanserad!, Digitalt

Under senhösten lanserade vi ”Möt en forskare – en samtalsserie i tre delar” där vi mötte tre olika forskare i ett samtal och gick på djupet inom deras forskningsområden.

Läs om denna aktivitet

21/3 Vad äter vi när budgeten inte räcker till?, Digitalt

Varmt välkommen till ett dialogforum där vi tillsammans kan inspirera till smarta beslut för att få prisvärda, smakrika och hälsosamma maträtter.

Läs om denna aktivitet

17/4 Nätverksträff Måltid Sverige: Integrerade måltider i förskola och skola- förutsättningar för hur en organisation kan bidra till integrerade och trivsamma måltider, Digitalt

Måltid Sverige bjuder in Skolmatsakademins medlemmar till vårens nätverksträff på temat integrerade måltider i förskola och skola. Vid den här träffen är fokus på skolledningens roll i arbetet med integrerade måltider.

Läs om denna aktivitet