Webbinar Fullkornsfrämjandet
Välkomna att ta del av kostnadsfria webbinarium som ges av FullkornsFrämjandet i samarbete med näringsliv, akademi, myndigheter, offentlig måltidsverksamhet och civilsamhällesorganisationer.
Hur använder man ”fullkorn” i märkning och marknadsföring?
6 maj, kl. 13-14. Online
Att intaget av fullkorn behöver öka råder det ingen tvekan om. Ett sätt att göra det enkelt för konsumenter att hitta produkter med fullkorn i butik och bageri är att lyfta ordet ”fullkorn”.
Välkommen till ett webbinarium som beskriver vilka möjligheter och regler och riktlinjer det finns att förhålla sig till när man använder ”fullkorn” i märkning och annan marknadsföring.
Seminariet riktar sig främst till dig som jobbar i företag som producerar och säljer livsmedel, oavsett liten eller stor verksamhet.
Ett halvår efter Nobelmiddagen – vad hände?
10 juni, kl. 16-17. Online
Kulturgröten på Nobelmiddagen satte kornbulgur på kartan. Thomas, David och Jessie berättar om hela värdekedjan från kulturspannmål via hydrotermisk process till god måltid.
Läs mer och anmäl dig här: Bli partner i FullkornsFrämjandet
”FullkornsFrämjandet är ett partnerskap mellan näringsliv, akademi, myndigheter, offentlig måltidsverksamhet och civilsamhällesorganisationer. Vi arbetar tillsammans för att förbättra folkhälsan genom att få svenskarna att äta mer fullkorn. FullkornsFrämjandet består av 18 partner, en styrgrupp samt en heltidsanställd projektledare.”