Hoppa till innehåll
Logotyp för Skolmatsakademin
  • Om Skolmatsakademin
    • Verksamhetsledning
    • Styrgrupp
  • Aktiviteter
  • Medlemssidor
    • Skolmatsakademins nätverk
    • Vårt material
      • Skolmatsakademins recept
      • Bordsryttare
      • Menymallar
    • Andras material
      • Andras recept
    • Webbinarier
      • Från klimatmål till klimataction
      • Learnfood slutseminarium
      • Webbinar Arbetsmiljö – Hållbar återhämtning i vardagen
      • Webbinar Ekonomi – Nyckeltal
      • Ätsvårigheter hos barn
      • Konsumtionsmätning – Mer mat i magen
      • Resiliens i krig och vardag
      • AI – hur implementerar vi tekniken?
      • Hur tar vi oss an den nya livsmedelsberedskapslagen – och när kommer den?
      • Skolmåltiden som ett redskap i behandlingen av diabetes och obesitas hos barn
      • Vad innebär AI för offentlig måltid?
      • Vad äter vi när budgeten inte räcker till?
      • Informationsmöte och senaste nytt om Valideringar
      • Starka team och det goda värdskapet
      • Beredskap för offentliga måltider
      • Dialogmöte kring de ökande livsmedelspriserna – Hur gör vi nu?
      • Matgäster med särskilda behov
      • Alla Webbinarier
    • Webbutbildningar
      • Barnkonventionen – från teori till praktik
      • Forskningsforum offentliga måltider
      • Klimatsmart mat på våra fat
      • Nationella rekommendationer för hantering av specialkost och anpassade måltider i förskola och skola
      • Specialkost: Baskunskap för offentlig måltidspersonal
      • Livsmedelshygien: Baskunskap för offentlig måltidspersonal
      • Utbildning i köksekonomi och hållbarhet för måltidspersonal
      • Webbutbildning Värdskap, kvalitet och bemötande i offentlig verksamhet
  • Projekt och samarbeten
    • Måltid Sverige
    • Innovativ kompetensförsörjning
    • Väl godkänt för skolmåltiden i grundskolan
    • LEARNFOOD
    • WWF
    • Future Kitchen
    • Validering Kock
    • Övriga projekt och samarbeten
  • Nyheter
  • Sök
Hem » Andras recept
Nyhetsbrev
Aktiviteter
Kontakt

Andras recept

MatRÄTT Skövde
Härlandatjärnskolan
Askim- Frölunda- Högsbo

Kontakta oss

Skolmatsakademin
C/o Rise Reasearch Institutes of Sweden
Jordbruk och livsmedel

 

Besöksadress: Frans Perssons väg 6
Postadress: 402 29 Göteborg
Fakturaadress: Box 857, 501 15 Borås

Tfn: 010-516 50 00
Epost: skolmatsakademin@ri.se