Hoppa till innehåll
Logotyp för Skolmatsakademin
  • Om Skolmatsakademin
    • Verksamhetsledning
    • Styrgrupp
  • Aktiviteter
  • Medlemssidor
    • Skolmatsakademins nätverk
    • Vårt material
      • Skolmatsakademins recept
      • Bordsryttare
      • Menymallar
    • Andras material
      • Andras recept
    • Webbinarier
      • Från klimatmål till klimataction
      • Learnfood slutseminarium
      • Webbinar Arbetsmiljö – Hållbar återhämtning i vardagen
      • Webbinar Ekonomi – Nyckeltal
      • Ätsvårigheter hos barn
      • Konsumtionsmätning – Mer mat i magen
      • Resiliens i krig och vardag
      • AI – hur implementerar vi tekniken?
      • Hur tar vi oss an den nya livsmedelsberedskapslagen – och när kommer den?
      • Skolmåltiden som ett redskap i behandlingen av diabetes och obesitas hos barn
      • Vad innebär AI för offentlig måltid?
      • Vad äter vi när budgeten inte räcker till?
      • Informationsmöte och senaste nytt om Valideringar
      • Starka team och det goda värdskapet
      • Beredskap för offentliga måltider
      • Dialogmöte kring de ökande livsmedelspriserna – Hur gör vi nu?
      • Matgäster med särskilda behov
      • Alla Webbinarier
    • Webbutbildningar
      • Barnkonventionen – från teori till praktik
      • Forskningsforum offentliga måltider
      • Klimatsmart mat på våra fat
      • Nationella rekommendationer för hantering av specialkost och anpassade måltider i förskola och skola
      • Specialkost: Baskunskap för offentlig måltidspersonal
      • Livsmedelshygien: Baskunskap för offentlig måltidspersonal
      • Utbildning i köksekonomi och hållbarhet för måltidspersonal
      • Webbutbildning Värdskap, kvalitet och bemötande i offentlig verksamhet
  • Projekt och samarbeten
    • Måltid Sverige
    • Innovativ kompetensförsörjning
    • Väl godkänt för skolmåltiden i grundskolan
    • LEARNFOOD
    • WWF
    • Future Kitchen
    • Validering Kock
    • Övriga projekt och samarbeten
  • Nyheter
  • Sök
Hem » Askim- Frölunda- Högsbo
Vegetarisk chili med smak från Indien
Smaker från Indien!
Rödbetsraka med koriandercrème-fraîche
Med koriandercrème-fraîche
Röd paprikasoppa med grönkål och sweet chili
Med grönkål och sweet chili
Quorn Stroganoff
Med senap från Dijón
Morotskaka med vaniljglasyr
Överraska med en god efterrätt!
Marinerade kikärtor med apelsin, spenat & rödlök
Blandas med kokt quinoa
Kryddig linssoppa med ingefära
Snabb och smakrik!
Guldgula rotfruktsbiffar
Servera med myntasås
Fyllda paprikor med linser, kokosmjölk och chili
Använd överbliven mat till fyllning!
Fetaostfyllda muffins med soltorkade tomater
Fantastiskt goda muffins som passar bra som brytbröd till soppa eller som sockerfritt mellanmål
Evas goda rödbetsbiffar
Gör så här Skala och riv rödbetorna, palsternackorna och de kokta potatisarna. Skala och hacka löken. Blanda ihop alla ingredienserna med ägg, salt &a...

Kontakta oss

Skolmatsakademin
C/o Rise Reasearch Institutes of Sweden
Jordbruk och livsmedel

 

Besöksadress: Frans Perssons väg 6
Postadress: 402 29 Göteborg
Fakturaadress: Box 857, 501 15 Borås

Tfn: 010-516 50 00
Epost: skolmatsakademin@ri.se