Hoppa till innehåll
Logotyp för Skolmatsakademin
  • Om Skolmatsakademin
    • Verksamhetsledning
    • Styrgrupp
  • Aktiviteter
  • Medlemssidor
    • Skolmatsakademins nätverk
    • Vårt material
      • Skolmatsakademins recept
      • Bordsryttare
      • Menymallar
    • Andras material
      • Andras recept
    • Webbinarier
      • Från klimatmål till klimataction
      • Learnfood slutseminarium
      • Webbinar Arbetsmiljö – Hållbar återhämtning i vardagen
      • Webbinar Ekonomi – Nyckeltal
      • Ätsvårigheter hos barn
      • Konsumtionsmätning – Mer mat i magen
      • Resiliens i krig och vardag
      • AI – hur implementerar vi tekniken?
      • Hur tar vi oss an den nya livsmedelsberedskapslagen – och när kommer den?
      • Skolmåltiden som ett redskap i behandlingen av diabetes och obesitas hos barn
      • Vad innebär AI för offentlig måltid?
      • Vad äter vi när budgeten inte räcker till?
      • Informationsmöte och senaste nytt om Valideringar
      • Starka team och det goda värdskapet
      • Beredskap för offentliga måltider
      • Dialogmöte kring de ökande livsmedelspriserna – Hur gör vi nu?
      • Matgäster med särskilda behov
      • Alla Webbinarier
    • Webbutbildningar
      • Barnkonventionen – från teori till praktik
      • Forskningsforum offentliga måltider
      • Klimatsmart mat på våra fat
      • Nationella rekommendationer för hantering av specialkost och anpassade måltider i förskola och skola
      • Specialkost: Baskunskap för offentlig måltidspersonal
      • Livsmedelshygien: Baskunskap för offentlig måltidspersonal
      • Utbildning i köksekonomi och hållbarhet för måltidspersonal
      • Webbutbildning Värdskap, kvalitet och bemötande i offentlig verksamhet
  • Projekt och samarbeten
    • Måltid Sverige
    • Innovativ kompetensförsörjning
    • Väl godkänt för skolmåltiden i grundskolan
    • LEARNFOOD
    • WWF
    • Future Kitchen
    • Validering Kock
    • Övriga projekt och samarbeten
  • Nyheter
  • Sök
Hem » Vegetariska recept

Det här inlägget är låst. Vänligen fyll i lösenordet för att se innehållet.

Rödbetsfest – Gryta och Härliga biffar
Det finns inget utdrag eftersom detta är ett skyddat inlägg.
Pumpa – Variation och inspiration efter säsong!
I Sverige är det en relativt ny tradition att äta pumpa och många av oss har nog mest ätit den i form av en värmande soppa. Men man kan ju göra så myc...
LÖK – gott, billigt och alltid i säsong
Fyra olika smakrika recept
Smakfulla vitkålsrecept
Kål går att variera i all oändlighet. Vill man bli kreativ i köket och samtidigt servera förhållandevis enkla grönsaksalternativ efter säsong så är tr...
länk
Fetaostfyllda muffins med soltorkade tomater 
Fantastiskt goda muffins som passar bra som brytbröd till soppa eller som sockerfritt mellanmål.
Evas goda rödbetsbiffar
Rödbetsbiffar Gör så här: Skala och riv rödbetorna, palsternackorna och de kokta potatisarna. Skala och hacka löken. Blanda ihop alla ingredienserna m...
Gråärtbollar och biffar
Bollar och biffar gjorda på gråärt
Broccoli- och linsbiffar med kikärtsmajo, tomatvete och paprikacreme
Majonäs Gör så här: Mixa upp kikärtsspad med senap. Tillsätt olja i en tunn stråle under tiden som du mixar. Smaka upp med citron, salt och peppar. An...

Kontakta oss

Skolmatsakademin
C/o Rise Reasearch Institutes of Sweden
Jordbruk och livsmedel

 

Besöksadress: Frans Perssons väg 6
Postadress: 402 29 Göteborg
Fakturaadress: Box 857, 501 15 Borås

Tfn: 010-516 50 00
Epost: skolmatsakademin@ri.se